Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Buttermilk-brioșele cu tărâțe de stafide ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 182 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 21 de fani. Un amestec de sare, făină, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Post Raisin Bran Sos De Mere Bran Cereale Briose, Briose Cu Tărâțe De Stafide, și Briose Cu Tărâțe De Stafide.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți de grăsime din 12 cupe de brioșă de dimensiuni normale, cu scurtare, pulverizați cu spray de gătit sau tapetați cu cupe de copt din hârtie. Pulverizați ușor căni de copt din hârtie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți în robotul de bucătărie). Într-un castron mediu, amestecați cerealele, Zara, stafidele și vanilia până se amestecă bine. Bateți în ulei și ou cu furculița până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Stafide
Vanilie
Cereale
Carne
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tenderizer De Carne
Pungi Ziploc
știft De Rulare
Bol
3
Într-un alt castron mediu, amestecați ingredientele rămase, cu excepția untului, până se amestecă bine; se amestecă în amestecul de cereale doar până se umezește. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cereale
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
4
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Dacă sunt coapte în tigaie unsă, lăsați să stea 5 minute în tigaie, apoi scoateți din tigaie în raftul de răcire. Dacă sunt coapte în căni de copt din hârtie, scoateți imediat din tigaie în raftul de răcire.