Burgundia De Vită Gătită Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Burgundia de vită gătită lent. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 363 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,23 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vin, frunze de dafin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Burgundă Cu Aragaz Lent, Carne de vită burgundă pentru aragazul lent, și sănătos aragaz lent Carne de vită Burgundia.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați carne de vită și pungă de etanșare. Se agită pentru a acoperi carnea de vită.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați carne de vită și gătiți 10 minute sau până se rumenesc pe toate părțile, amestecând des.
Transferați carnea de vită într-un aragaz electric lent de 4 litri acoperit cu spray de gătit.
Adăugați vin și următoarele 6 ingrediente; aruncați bine. Acoperiți și gătiți 6 ore la setare ridicată sau 8 până la 10 ore la setare scăzută până când carnea este fragedă și sosul se îngroașă.
Adăugați ciuperci cu 1 oră înainte de terminarea gătitului.
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Se amestecă bine.
Cu zece minute înainte ca sosul să fie gata, gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime; scurgere.
Așezați 1/2 cană de tăiței pe fiecare dintre cele 8 farfurii individuale de servire. Se amestecă uniform amestecul de vită peste tăiței fierbinți.