Burgundia De Vită Gătită Lent

Burgundia De Vită Gătită Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Burgundia de vită gătită lent. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 363 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,23 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vin, frunze de dafin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Burgundă Cu Aragaz Lent, Carne de vită burgundă pentru aragazul lent, și sănătos aragaz lent Carne de vită Burgundia.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați carne de vită și pungă de etanșare. Se agită pentru a acoperi carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați carne de vită și gătiți 10 minute sau până se rumenesc pe toate părțile, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Transferați carnea de vită într-un aragaz electric lent de 4 litri acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Adăugați vin și următoarele 6 ingrediente; aruncați bine. Acoperiți și gătiți 6 ore la setare ridicată sau 8 până la 10 ore la setare scăzută până când carnea este fragedă și sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați ciuperci cu 1 oră înainte de terminarea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Cu zece minute înainte ca sosul să fie gata, gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Așezați 1/2 cană de tăiței pe fiecare dintre cele 8 farfurii individuale de servire. Se amestecă uniform amestecul de vită peste tăiței fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista