Burgerul Trattoria Din Nordul Italiei

Burgerul Trattoria Din Nordul Italiei
Nordul italian Trattoria Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.11 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1272 calorii, 58G de proteine, și 104G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, sare kosher, mandrină măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Caponata italiană de Nord cu cartofi, Salată De Fasole Albă Din Nordul Italiei Fără Gluten, și Salată Trattoria pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui robot de bucătărie, combinați pătrunjelul, busuiocul, cimbrul, șalotul, usturoiul, sucul de lămâie și muștarul Dijon și piureul până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați untul și pulsul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Transferați într-un castron mic și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați 1/2 din brânză în 2 până la cercuri (aproximativ 4 1/2-inch în diametru) în tigaie. Gatiti timp de 2 minute. Apoi răsturnați cu atenție cu o spatulă și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu restul de 1/2 din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Între timp, pentru a face pata, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpeckSpeck
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați pata și gătiți până când sunt crocante, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpeckSpeck
9
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Pentru a face prăjiturile, puneți capicola și rozmarinul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin. Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul capicola, mandrina, sarea și piperul; se amestecă bine. Separați amestecul în 4 porții egale și formați porțiunile în chifle pentru a se potrivi cu dimensiunea chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapicolaCapicola
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Încălziți tigaia mare sau tigaia la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați prăjiturile în tigaie și gătiți timp de 3 1/2 minute. Întoarceți burgerii și gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până la coacerea dorită. În ultimele minute de gătit, topiți burgerii cu cantități egale de brânză fontina și cort cu folie de aluminiu pentru a topi brânza. De asemenea, în ultimele minute de gătit, prăjiți chiflele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Pentru a asambla burgerii, întindeți o cantitate generoasă de unt de plante italiene pe părțile tăiate ale chiflelor. Pe fiecare fund de COC, aranjați cantități egale de nuci de pin, pete crocante, rucola, o plăcintă acoperită cu brânză și o Frico. Acoperiți cu blaturile de chifle și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
SpeckSpeck
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilrucola sălbatică( sau rucola pentru bebeluși), ușor ambalatărucola sălbatică( sau rucola pentru bebeluși), ușor ambalată1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Montasio sau Asiago îmbătrânită rasăbrânză Montasio sau Asiago îmbătrânită rasă0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOCapicola uscată, fierbinte (coppa), feliată subțire și tocată (recomandat: cap de mistreț)Capicola uscată, fierbinte (coppa), feliată subțire și tocată (recomandat: cap de mistreț)12 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyMuștar DijonMuștar Dijon170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObrânză fontina mărunțităbrânză fontina mărunțită22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze proaspete de busuioc tocatefrunze proaspete de busuioc tocate1pinchCiupiți frunze proaspete de rozmarin, tocate măruntCiupiți frunze proaspete de rozmarin, tocate mărunt0Bucăți de caramele Heath Barfrunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocatusturoi, tocat567pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceai sp. asezonați toată sareaceai sp. asezonați toată sarea1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze proaspete de pătrunjel Italian tocatefrunze proaspete de pătrunjel Italian tocate4Bucăți de caramele Heath Barnuci de pin prăjitenuci de pin prăjite4chifle de cartofi, despicatechifle de cartofi, despicate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOspeck (prosciutto afumat), feliat subțire și tocat finspeck (prosciutto afumat), feliat subțire și tocat fin2bastoaneunt nesărat de bună calitate, la temperatura camereiunt nesărat de bună calitate, la temperatura camerei

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista