Nordul italian Trattoria Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.11 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1272 calorii, 58G de proteine, și 104G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, sare kosher, mandrină măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Caponata italiană de Nord cu cartofi, Salată De Fasole Albă Din Nordul Italiei Fără Gluten, și Salată Trattoria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vasul unui robot de bucătărie, combinați pătrunjelul, busuiocul, cimbrul, șalotul, usturoiul, sucul de lămâie și muștarul Dijon și piureul până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
Pentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați untul și pulsul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Transferați într-un castron mic și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați 1/2 din brânză în 2 până la cercuri (aproximativ 4 1/2-inch în diametru) în tigaie. Gatiti timp de 2 minute. Apoi răsturnați cu atenție cu o spatulă și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu restul de 1/2 din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Între timp, pentru a face pata, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Speck
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați pata și gătiți până când sunt crocante, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Speck
9
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Pentru a face prăjiturile, puneți capicola și rozmarinul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin. Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul capicola, mandrina, sarea și piperul; se amestecă bine. Separați amestecul în 4 porții egale și formați porțiunile în chifle pentru a se potrivi cu dimensiunea chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capicola
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Încălziți tigaia mare sau tigaia la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați prăjiturile în tigaie și gătiți timp de 3 1/2 minute. Întoarceți burgerii și gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până la coacerea dorită. În ultimele minute de gătit, topiți burgerii cu cantități egale de brânză fontina și cort cu folie de aluminiu pentru a topi brânza. De asemenea, în ultimele minute de gătit, prăjiți chiflele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Fontina
Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Pentru a asambla burgerii, întindeți o cantitate generoasă de unt de plante italiene pe părțile tăiate ale chiflelor. Pe fiecare fund de COC, aranjați cantități egale de nuci de pin, pete crocante, rucola, o plăcintă acoperită cu brânză și o Frico. Acoperiți cu blaturile de chifle și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Piept De Pui La Rotisor
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativ
Speck
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.