Burgerul Trattoria Din Nordul Italiei

Burgerul Trattoria Din Nordul Italiei
Nordul italian Trattoria Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.11 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1272 calorii, 58G de proteine, și 104G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, sare kosher, mandrină măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Caponata italiană de Nord cu cartofi, Salată De Fasole Albă Din Nordul Italiei Fără Gluten, și Salată Trattoria pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui robot de bucătărie, combinați pătrunjelul, busuiocul, cimbrul, șalotul, usturoiul, sucul de lămâie și muștarul Dijon și piureul până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați untul și pulsul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Transferați într-un castron mic și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Presărați 1/2 din brânză în 2 până la cercuri (aproximativ 4 1/2-inch în diametru) în tigaie. Gatiti timp de 2 minute. Apoi răsturnați cu atenție cu o spatulă și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu restul de 1/2 din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Între timp, pentru a face pata, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpeckSpeck
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați pata și gătiți până când sunt crocante, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpeckSpeck
9
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Pentru a face prăjiturile, puneți capicola și rozmarinul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin. Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul capicola, mandrina, sarea și piperul; se amestecă bine. Separați amestecul în 4 porții egale și formați porțiunile în chifle pentru a se potrivi cu dimensiunea chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapicolaCapicola
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
11
Încălziți tigaia mare sau tigaia la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați prăjiturile în tigaie și gătiți timp de 3 1/2 minute. Întoarceți burgerii și gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până la coacerea dorită. În ultimele minute de gătit, topiți burgerii cu cantități egale de brânză fontina și cort cu folie de aluminiu pentru a topi brânza. De asemenea, în ultimele minute de gătit, prăjiți chiflele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Pentru a asambla burgerii, întindeți o cantitate generoasă de unt de plante italiene pe părțile tăiate ale chiflelor. Pe fiecare fund de COC, aranjați cantități egale de nuci de pin, pete crocante, rucola, o plăcintă acoperită cu brânză și o Frico. Acoperiți cu blaturile de chifle și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
SpeckSpeck
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilrucola sălbatică( sau rucola pentru bebeluși), ușor ambalatărucola sălbatică( sau rucola pentru bebeluși), ușor ambalată1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Montasio sau Asiago îmbătrânită rasăbrânză Montasio sau Asiago îmbătrânită rasă0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Capicola uscată, fierbinte (coppa), feliată subțire și tocată (recomandat: cap de mistreț)Capicola uscată, fierbinte (coppa), feliată subțire și tocată (recomandat: cap de mistreț)13 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMuștar DijonMuștar Dijon1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză fontina mărunțităbrânză fontina mărunțită23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de busuioc tocatefrunze proaspete de busuioc tocate1pinchCiupiți frunze proaspete de rozmarin, tocate măruntCiupiți frunze proaspete de rozmarin, tocate mărunt0Bucăți de caramele Heath Barfrunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocatusturoi, tocat5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceai sp. asezonați toată sareaceai sp. asezonați toată sarea1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie12 lingurițe de pudră de usturoi1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de pătrunjel Italian tocatefrunze proaspete de pătrunjel Italian tocate4Bucăți de caramele Heath Barnuci de pin prăjitenuci de pin prăjite4chifle de cartofi, despicatechifle de cartofi, despicate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.speck (prosciutto afumat), feliat subțire și tocat finspeck (prosciutto afumat), feliat subțire și tocat fin2bastoaneunt nesărat de bună calitate, la temperatura camereiunt nesărat de bună calitate, la temperatura camerei

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista