Burgerul De Vânat Al Stimulatorului Cardiac

Burgerul De Vânat Al Stimulatorului Cardiac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgerul de vânat al stimulatorului cardiac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 96G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1606 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $12.2 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină vindecată cu arțar, brânză cheddar, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 92%. Rețete similare sunt Carne De Vânat Burger, Carne De Vânat Bacon Burger, și Burger De Vânat Cu Paie De Păstârnac Prăjită.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați bine carnea de vânat măcinată, cârnații de porc, 2 linguri sos de grătar, sare și piper negru. Împărțiți amestecul în sferturi și formați fiecare al patrulea într-o pastă mare. Se dă la frigider până la momentul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Carne De VânatCarne De Vânat
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Cârnați De PorcCârnați De Porc
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Dacă utilizați inele de ceapă, Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Întindeți inelele înghețate într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc fierbinte și auriu, aproximativ 15 minute. Puneți inelele de ceapă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-o tigaie mare, încălziți untul și uleiul de măsline; gatiti ceapa pana incep sa se rumeneasca, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se amestecă ciupercile feliate și se gătește, amestecând ocazional, până se rumenesc, încă 10 până la 15 minute. Puneți ceapa și ciupercile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie curată antiaderentă la foc mediu până când spuma dispare. Crăpați ouăle într-un castron și turnați-le ușor în unt. Prăjiți ouăle până când albușurile sunt opace și ouăle alunecă ușor în jurul tigaiei, aproximativ 1 minut; întoarceți cu grijă fiecare ou în tigaie, evitând ruperea gălbenușului și prăjiți încă aproximativ 1 minut. Albii ar trebui să fie fermi, dar gălbenușurile ar trebui să curgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Transferați ouăle pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
10
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul. Grătiți burgerii de vânat până când prezintă semne de grătar și sunt gătite la gradul dorit de coacere, 5 până la 8 minute pe fiecare parte pentru bine făcut. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C). În timp ce sunteți încă pe grătar, acoperiți ușor fiecare burger cu un ou prăjit și o felie de brânză. Coborâți capacul grătarului și gătiți până când brânza s-a topit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Pentru a asambla, așezați jumătatea inferioară a unei rulouri Kaiser pe o farfurie; se întinde cu un strat de salată mărunțită, urmată de felii de roșii, burgerul de vânat, un strat de ciuperci și ceapă, felii de slănină, inele de ceapă, felii de avocado, ketchup, muștar și maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Kaiser BunKaiser Bun
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
VânatVânat
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Așezați blatul pe sandviș. Mult noroc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista