Burgeri și legume
Burgeri și legume este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 69 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, sos de friptură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Burgeri Cheddar la grătar și pachete de legume, Burgeri umpluți cu slănină și brânză (burgeri Jucy Lucy), și Burgeri Tartari - aceștia sunt burgeri mici gustoși pe care toată lumea îi va iubi.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele șapte ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec; se amestecă bine. Formați în opt chiftele. Într-o tigaie mare antiaderentă, aduceți apa la foc mic. Folosind o spatulă, coborâți chiftelele în apă clocotită; acoperiți și gătiți timp de 8 minute. Întoarceți chiftelele; se acoperă cu sos de friptură. Acoperiți și gătiți 3-4 minute mai mult sau până când carnea nu mai este roz.
Îndepărtați prăjiturile și păstrați-le la cald.
Adăugați ceapa și ardeiul verde în tigaie; acoperiți și gătiți la foc mediu până se înmoaie. Folosind o lingură cu fante, lingurați legumele peste chiftele; garnisiți cu roșii, salată verde și pătrunjel.