Burgeri și legume

Burgeri și legume
Burgeri și legume este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 69 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, sos de friptură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Burgeri Cheddar la grătar și pachete de legume, Burgeri umpluți cu slănină și brânză (burgeri Jucy Lucy), și Burgeri Tartari - aceștia sunt burgeri mici gustoși pe care toată lumea îi va iubi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele șapte ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec; se amestecă bine. Formați în opt chiftele. Într-o tigaie mare antiaderentă, aduceți apa la foc mic. Folosind o spatulă, coborâți chiftelele în apă clocotită; acoperiți și gătiți timp de 8 minute. Întoarceți chiftelele; se acoperă cu sos de friptură. Acoperiți și gătiți 3-4 minute mai mult sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
2
Îndepărtați prăjiturile și păstrați-le la cald.
3
Adăugați ceapa și ardeiul verde în tigaie; acoperiți și gătiți la foc mediu până se înmoaie. Folosind o lingură cu fante, lingurați legumele peste chiftele; garnisiți cu roșii, salată verde și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
Salată VerdeSalată Verde
PătrunjelPătrunjel
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista