Burgeri Vegetarieni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgerii vegetarieni. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 196 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 349 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Burgeri Vegetarieni, Burgeri Vegetarieni, și Cel mai bun din tot ceea ce Veggie burgeri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mic și gătiți ceapa și usturoiul aproximativ 5 minute, până se înmoaie.
Se amestecă morcovii, dovleceii și dovleceii. Continuați să gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în ovăz, brânză și ou. Se amestecă sosul de soia, se transferă amestecul într-un bol și se dă la frigider 1 oră.
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Așezați făina pe o farfurie mare. Formați amestecul de legume în opt chiftele rotunde de 3 inci. Aruncați fiecare patty în făină, acoperind ușor ambele părți.
Ungeți grătarul grătarului și grătarul la grătar 5 minute pe fiecare parte sau până când se încălzește și se rumenesc frumos.