Burgeri de vită și fasole la grătar

Burgeri de vită și fasole la grătar
Carne de vită la grătar și burgeri de fasole ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 315 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, fasole nordică extraordinară, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Încercați Burgeri de vită și fasole la grătar, Burgeri de vită și fasole neagră, și Burgeri De Fasole La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, fasolea, firimiturile de cracker, 2 linguri de sos de grătar, ardeiul și oul. Se modelează în 5 chiftele, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați chiftelele pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 5 minute. Rândul său,; gatiti acoperit 5-6 minute mai mult sau până când termometrul de carne introdus în centrul de chiftele citește 160 buc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați salata verde și chiftelele pe jumătățile de jos ale chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Întindeți fiecare tort cu 1 linguriță de sos de grătar. Se acoperă cu roșii și ceapă. Acoperiți cu blaturi de COC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista