Burgeri de vită și fasole la grătar
Carne de vită la grătar și burgeri de fasole ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 315 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, fasole nordică extraordinară, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Încercați Burgeri de vită și fasole la grătar, Burgeri de vită și fasole neagră, și Burgeri De Fasole La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, fasolea, firimiturile de cracker, 2 linguri de sos de grătar, ardeiul și oul. Se modelează în 5 chiftele, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Așezați chiftelele pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 5 minute. Rândul său,; gatiti acoperit 5-6 minute mai mult sau până când termometrul de carne introdus în centrul de chiftele citește 160 buc.
Așezați salata verde și chiftelele pe jumătățile de jos ale chiflelor.
Întindeți fiecare tort cu 1 linguriță de sos de grătar. Se acoperă cu roșii și ceapă. Acoperiți cu blaturi de COC.