Burgeri De Somon Proaspăt

Burgeri De Somon Proaspăt
Burgeri somon proaspăt ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, file de somon, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de înghețată de ciocolată, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri Proaspeți De Somon-Cilantro, Burgeri proaspeți de somon cu maioneză de tarhon, și Burgeri de somon proaspăt cu Hoisin și ghimbir (cu conținut scăzut de grăsimi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați pâinea în lapte până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
LapteLapte
2
Tăiați gros somonul și puneți-l într-un robot de bucătărie. Se pulsează de mai multe ori până se toacă aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați pâine și lapte, sare și următoarele 3 ingrediente. Pulsează de mai multe ori până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
LapteLapte
SareSare
4
Formați amestecul de somon în 4 până la 6 torturi și așezați-l pe o farfurie ușor unsă. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Grill burgeri peste cărbuni mediu-fierbinte (sau pe o tigaie gratar la foc mediu-mare) 3 până la 5 minute sau până la făcut.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Serviți pe chifle Challah parfumate cu lămâie cu sos de smântână-mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
ChallahChallah
LămâieLămâie
SosSos
RolaRola
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista