Burgeri De Somon Chipotle
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Burgerii cu somon Chipotle ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,99 USD pe porție. O porție conține 373 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de salată de unt, sare, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri de somon cu mărar și Old Bay (și câștigă un an de somon prins sălbatic!), Chipotle Burgers, și Burgeri De Pui Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti maioneza, combinați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează.
Transferați într-un castron; acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti burgeri, puneți ceapa, 1/4 cană de coriandru, chile și suc într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin.
Adăugați sare și somon; puls de 4 ori sau până când somonul este măcinat grosier și amestecul este bine amestecat.
Împărțiți amestecul de somon în 4 porții egale; modelați fiecare porție într-un tort (gros de 1 inch). Acoperiți și răciți 30 de minute.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați chiftele la tigaie; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie; acoperiți cu spray de gătit.
Așezați 2 brioșe, tăiate în jos, în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se prajeste usor. Repetați procedura cu spray de gătit și brioșe rămase.
Așezați 1 fund de brioșă pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 frunză de salată și 1 tort.
Întindeți aproximativ 1 lingură de amestec de maioneză peste fiecare tort; Așezați 1 blat de brioșă pe fiecare porție.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.