Burgeri De Sfeclă Prăjită-Tofu

Burgeri De Sfeclă Prăjită-Tofu
Rețeta prăjită burgeri de sfeclă-Tofu ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă servește 9 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 56 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, drojdie nutrițională, semințe de in măcinate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, și Verdețuri De Sfeclă Saut Cu Tofu Și Orez Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați totul pe o foaie de copt și prăjiți timp de 50-60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească până când legumele sunt ușor de manevrat. (Puteți face acest pas înainte, dacă doriți; păstrați doar legumele prăjite la frigider până când sunteți gata să faceți burgerii.) În timp ce legumele se răcesc, zdrobiți tofu și amestecați ingredientele rămase. Când ceapa și usturoiul sunt suficient de reci, curățați ceapa și tocați-o mărunt (am folosit un robot de bucătărie). Strângeți usturoiul din cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Adăugați ambele în tofu și amestecați bine. Cojiți cojile din sfeclă sub apă curgătoare și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Adăugați sfecla mărunțită la tofu, amestecând până când amestecul are o culoare uniformă și strălucitoare. Formați în chiftele de aproximativ 3 inci lățime și 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Așezați pe o foaie de biscuiți acoperită cu hârtie pergament sau covor de copt din siliciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți la 350 timp de aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor și lăsați să stea câteva minute înainte de a scoate cu o spatulă și de a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții9
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista