Burgeri De Sfeclă Prăjită-Tofu
Rețeta prăjită burgeri de sfeclă-Tofu ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă servește 9 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 56 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, drojdie nutrițională, semințe de in măcinate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, și Verdețuri De Sfeclă Saut Cu Tofu Și Orez Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați totul pe o foaie de copt și prăjiți timp de 50-60 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească până când legumele sunt ușor de manevrat. (Puteți face acest pas înainte, dacă doriți; păstrați doar legumele prăjite la frigider până când sunteți gata să faceți burgerii.) În timp ce legumele se răcesc, zdrobiți tofu și amestecați ingredientele rămase. Când ceapa și usturoiul sunt suficient de reci, curățați ceapa și tocați-o mărunt (am folosit un robot de bucătărie). Strângeți usturoiul din cuișoare.
Adăugați ambele în tofu și amestecați bine. Cojiți cojile din sfeclă sub apă curgătoare și tocați.
Adăugați sfecla mărunțită la tofu, amestecând până când amestecul are o culoare uniformă și strălucitoare. Formați în chiftele de aproximativ 3 inci lățime și 1 inch grosime.
Așezați pe o foaie de biscuiți acoperită cu hârtie pergament sau covor de copt din siliciu.
Coaceți la 350 timp de aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea câteva minute înainte de a scoate cu o spatulă și de a servi.