Burgeri de pui cu Guacamole, Cheddar și roșii carbonizate

Burgerii de pui cu Guacamole, Cheddar și roșii carbonizate ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 432 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii, pui măcinat, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de pui Cheddar jalape 6RO cu Guacamole, Chipotle Lime creveți și guacamole Dip cu roșii și porumb carbonizat, și Burgeri de curcan Jalapeno cu Cheddar și Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pui măcinat, coriandru proaspăt tocat, pesmet uscat condimentat, sare și piper. Formați-vă în chiftele de 4 (1 inch grosime). Înveliți grătarul cu spray de gătit. Grătare și roșii înjumătățite, cu carnea în jos, la foc mediu-mare 6 minute, întorcându-se, până când burgerii sunt fierți și roșiile sunt carbonizate. Se acoperă uniform cu Cheddar; lasa sa se topeasca.
Se servește pe chifle cu roșii tocate și guacamole.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.