Burgeri de pui cu Guacamole, Cheddar și roșii carbonizate

Burgeri de pui cu Guacamole, Cheddar și roșii carbonizate
Burgerii de pui cu Guacamole, Cheddar și roșii carbonizate ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 432 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii, pui măcinat, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de pui Cheddar jalape 6RO cu Guacamole, Chipotle Lime creveți și guacamole Dip cu roșii și porumb carbonizat, și Burgeri de curcan Jalapeno cu Cheddar și Guacamole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pui măcinat, coriandru proaspăt tocat, pesmet uscat condimentat, sare și piper. Formați-vă în chiftele de 4 (1 inch grosime). Înveliți grătarul cu spray de gătit. Grătare și roșii înjumătățite, cu carnea în jos, la foc mediu-mare 6 minute, întorcându-se, până când burgerii sunt fierți și roșiile sunt carbonizate. Se acoperă uniform cu Cheddar; lasa sa se topeasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 CrenguțeRozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se servește pe chifle cu roșii tocate și guacamole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista