Burgeri De Porumb De Chimen

Burgeri De Porumb De Chimen
Burgerii de porumb de chimen ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 332 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați sâmburi de porumb, semințe de chimen, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Xi ' an chimen miel burgeri, Burgeri De Linte Roșie Condimentată Cu Chimen, și Pâine de porumb și chimen prăjită în tigaie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, chimenul măcinat, semințele de chimen, porumbul și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Carne De VităCarne De Vită
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă împreună și se formează în chiftele.
4
Ușor grătar de ulei, și locul chiftele pe gratar. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista