Burgeri de mei cu măsline, roșii uscate la soare și Pecorino
Reteta burgeri mei cu masline, rosii uscate la soare, și Pecorino este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 277 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, mei, măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Fenicul prăjit cu roșii carbonizate, măsline și Pecorino, și Focaccia Cu Ceapă, Roșii Uscate La Soare Și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 căni de apă și mei într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți încet până când este ca o cereală groasă, grosieră, fierbinte pentru micul dejun, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și amestecați bine pentru a încorpora ultimele bucăți de apă. Răsturnați meiul într-un castron mare și răciți timp de 10 minute.
Între timp, puneți roșiile uscate la soare și usturoiul într-un castron mic rezistent la căldură. Acoperiți cu apă clocotită și abrupți timp de 10 minute.
Așezați nucile de pin într-o tigaie medie uscată setată la foc mediu-mic. Prăjiți până se rumenesc ușor și parfumat, aproximativ 5 minute, amestecând des.
Turnați-le în castron cu meiul.
Scurgeți roșiile uscate la soare și usturoiul într-o sită cu ochiuri fine și adăugați-le în vasul cu meiul.
Adăugați măslinele, brânza, fructele de caper, oregano și maghiran. Se amestecă bine, zdrobind ingredientele împreună. Vrei textură aici, bucăți din asta și aia împrăștiate prin burgeri, nu un piure de mâncare pentru bebeluși. Folosiți mâinile umezite pentru a forma amestecul în 6 torturi rotunde, uniforme.
Topiți untul în uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie mare, de preferință antiaderentă. Introduceți prăjiturile în tigaie și gătiți până se rumenesc și oarecum crocante, aproximativ 4 minute. Întoarceți-le și continuați să gătiți până când sunt așezate pe tot parcursul, Maro Pestriț pe cealaltă parte și acum frumos crocante, încă aproximativ 4 minute. Dacă tigaia dvs. nu este suficient de mare pentru a ține toate cele 6 torturi simultan, lucrați în două loturi, folosind 1 lingură de ulei de măsline și 1 lingură de unt nesărat pentru fiecare lot.
Economisiți timp: folosiți 2 1/3 căni de mei fierte până când boabele sunt cremoase ca terciul și omiteți gătitul boabelor crude.Fă-O Mai Ușoară!Într-adevăr, acești burgeri de mei pot fi făcuți cu o mulțime de ingrediente găsite în barul de salate al supermarketului dvs.: măsline de tot felul, ardei roșii prăjiți și altele asemenea. Rețineți doar o paletă italiană de arome antipasto pentru a vă crea propria versiune.Notele testerilor * aici, am folosit o paletă italiană pentru a echilibra meiul aromat. Rețineți că rețeta necesită fructe de pădure mai mari, alungite, nu capere.* Calendarul pentru mei fierte este un pic dubios, deoarece boabele sunt notorii pentru ridicarea și menținerea umidității ambientale—precum și eliberarea într-un mediu uscat. Nu stați la ceremonie: ridicați capacul și verificați meiul pe măsură ce gătește, adăugând mai multă apă, după cum este necesar. Vrei textură crocantă, dar fără granulație dezagreabilă.* Aceste patties ar fi un tratament pe chifle de grâu integral cu un pic de caponata achiziționate, precum și felii subțiri de ceapă roșie și salată crocantă. Puteți, de asemenea, să feliați prăjiturile gătite în bucăți de mușcătură și să le aruncați într-o salată mare, în stil Italian, tocată, îmbrăcată cu o vinaigretă cremoasă.* Aceste torturi nu se reîncălzesc la fel de bine ca unele dintre celelalte, deși fac gustări grozave noaptea târziu chiar de la frigider, tăiate în bucăți mici și înmuiate în muștar delicios.
Retipărit din Rețeaua de cereale: 101 Rețete surprinzătoare și satisfăcătoare de cereale integrale pentru fiecare masă a zilei de Bruce Weinstein și Mark Scarbrough. Drepturi de autor 2012 de Bruce Weinstein și Mark Scarbrough. Fotografii de Tina Rupp. Publicat de Rodale, Inc.