Burgeri de ceapă și Cheddar
Burgerii de ceapă și Cheddar necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 607 calorii. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ketchup, carne de vită măcinată, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Burgeri de ceapă și Cheddar, Burgeri Cheddar cu gem de ceapă roșie, și Burgeri zdrobiți cu Cheddar și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, ceapa, oul și ketchup-ul. Condimentează cu sare, piper, oregano și sos Worcestershire. Se amestecă ușor în brânză cheddar. Formați amestecul de carne de vită în 6 chiftele groase. Preîncălziți cuptorul la setarea broilerului.
Așezați hamburgerii pe tigaia broiler. Se fierbe, întorcându-se o dată, până se gătește, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Serviți pe chifle de hamburger.