Burgeri cu față deschisă cu Topping de ceapă-ciuperci
Burgerii cu față deschisă cu Topping de ceapă-ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 346 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, brioșe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri Texas Cu Față Deschisă, Burgeri Falafel Cu Față Deschisă, și Burgeri De Curcan Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute sau până devin aurii.
Adăugați ciuperci și sare; gatiti 5 minute, amestecand constant.
Adăugați oțet; scoateți amestecul din tigaie. Pune deoparte.
Combinați boiaua și următoarele 4 ingrediente (boia prin piper negru). Împărțiți Runda de sol în 4 porțiuni egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch. Înveliți chiftelele cu amestec de condimente. Grill patties 4 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Așezați burgerii pe jumătăți de brioșă și acoperiți fiecare burger cu 1/4 cană de amestec de ceapă.