Burgeri BLT cu maioneză de slănină

Burgeri BLT cu maioneza Bacon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1338 calorii, 52G de proteine, și 105g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr brun, smântână, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de ardei Jalapeno cu slănină cu maioneză Chipotle, Brânză acoperită, Bacon înfășurat ardei iute burgeri Popper cu maioneza ardei iute prăjită, și Burgeri vegetarieni cu maioneză Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți slănina confiată: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Amestecați zahărul brun, cayenne și scorțișoara într-un bol mic. Aranjați slănina pe un suport de sârmă așezat pe o foaie de copt cu margini.
Se presară cu jumătate din amestecul de zahăr-condimente.
Coaceți 10 minute, apoi răsturnați și presărați cu amestecul de zahăr-condimente rămas și coaceți încă 10 minute.
Scoateți slănina din cuptor și lăsați să se răcească.
Faceți maioneza cu slănină: gătiți slănina într-o tigaie la foc mediu, întorcându-se ocazional, până când este crocantă, 9 până la 11 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie, apoi tăiați fin.
Bateți maioneza și smântâna într-un bol mic. Se amestecă slănina tăiată cubulețe și arpagicul și se condimentează cu sare și piper negru. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare sau până la 1 zi.
Faceți burgerii: formați carnea de vită măcinată în 4 chiftele de dimensiuni egale, cu diametrul de aproximativ 3 1/2 inci.
Presărați ambele părți ale fiecărui patty din belșug cu sare și piper negru.
Încălziți o tigaie la grătar sau o tigaie din fontă la foc mare, apoi adăugați uleiul de canola.
Adăugați prăjiturile și gătiți aproximativ 3 minute, apoi răsturnați și acoperiți fiecare cu 1 felie de cheddar. Acoperiți și continuați să gătiți încă 3 minute pentru mediu rar.
Construiți burgerii: ungeți maioneza cu slănină pe pâine prăjită.
Serviți prăjiturile pe pâine prăjită cu salată, roșii și slănină confiată.
Fotografie de Steve Giralt