Burger De Somon Cu Capere Și Felii De Lămâie Prăjită

Burger De Somon Cu Capere Și Felii De Lămâie Prăjită
Nevoie de o felul principal pescatarian? Burgerul de somon cu capere și felii de lămâie prăjite ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 19,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 165g de proteine, 80g de grăsime, și un total de 2014 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare și piper, capere, chifle de hamburger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Somon prăjit cu năsturel, crutoane de mămăligă și capere, Somon Cu Lămâie Și Capere, și Somon cu lămâie, capere și rozmarin pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 7 m.
Porții1
Scor De Sănătate95
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista