Burger De Miel Mediteranean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerul de miel mediteranean. O porție conține 832 calorii, 37g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,27 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de usturoi, ulei vegetal, miel măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Burgerul Mediteranean Portobello, Burger mediteranean cu sos de iaurt de mentă, și Folie de Burger de năut mediteranean cu sos Tzatziki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele, cu excepția uleiului, într-un castron mare și, folosind mâinile, amestecați până când sunt combinate. Împărțiți carnea în 4 porții egale. Formați fiecare porție într-o chiflă groasă de 1/2 inch, care are un diametru de aproximativ 1 inch mai lat decât rulourile kaiser. Folosind degetul mare, faceți o adâncitură superficială de 1-1/2 inci lățime în centrul fiecărei plăcinte (acest lucru îi ajută pe burgeri să gătească mai uniform).
Transferați prăjiturile pe o farfurie și dați-le la frigider în timp ce pregătiți grătarul.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la un nivel mediu (aproximativ 450 de grade F până la 550 de grade F). Când grătarul este gata, folosiți clești pentru a freca grătarul cu mai multe straturi de prosoape de hârtie înmuiate în ulei vegetal.
Așezați tortele pe indentarea grătarului în sus, închideți grătarul și gătiți netulburat (nu apăsați pe torturi) până când apar semne de grătar în partea de jos, aproximativ 6 minute. Folosind o spatulă, răsturnați prăjiturile, închideți grătarul și gătiți până când sucurile se limpezesc și prăjiturile sunt ferme la atingere, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Întindeți aproximativ 1 lingură de maioneză harissa pe fiecare rulou de sus și de jos (2 linguri pe burger—veți avea resturi de maioneză). Împărțiți feta între jumătățile de jos și acoperiți feta cu 4 felii de castraveți per burger.
Așezați un patty de miel pe fiecare jumătate de jos și deasupra cu o frunză de salată. Închideți cu blaturile și serviți imediat.