Nevoie de o desert fără gluten? Fudge-ul bunicii Strait ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 2798 calorii, 20g de proteine, și 106g de grăsime fiecare. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, cremă de marshmallow, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Bunica ' s Hot Fudge Sundae tort, Bunica lui Carol unt de arahide Fudge, și Fulgi de ovăz Fudge Revel baruri aka Fudge Jumbles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți o tigaie de copt de 8x8 inch. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Într-o cratiță medie combinați zahărul, laptele condensat, untul și chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Lapte Condensat îndulcit
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se încălzește între 234 și 240 de grade F (112 până la 116 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă și plasată pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Apă
4
Scoateți amestecul de ciocolată de pe foc și adăugați marshmallow și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Ciocolata
Nuci
5
Se toarnă fudge-ul în tigaia pregătită și se lasă să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări