Bunica lui Lori Mamalade glazurate sunca

Bunica lui Lori Mamalade glazurate sunca
Nevoie de un gluten gratuit, lactate gratuit, și FODMAP prietenos hor d ' oeuvre? Șunca glazurată a mamaladei bunicii Lori ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 9838 calorii, 863g de proteine, și 671g de grăsime fiecare. Pentru $ 13.56 pe portie, această rețetă acoperă 68% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr brun ferm, șuncă spirală de lire, marmeladă de portocale de la smucker și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Lori ' s Chicken Pot Pie, Cookie-urile minunate ale lui Lori, și Lori ' s Salsa Ranchera pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 încălziți șunca conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
2 Combinați marmelada de portocale și zahărul brun într-un bol mic până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
UmărUmăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți șunca din cuptor cu 30 de minute înainte de sfârșitul timpului de coacere sugerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Ungeți glazura peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
3 coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți șunca din cuptor și lăsați să se odihnească 5-10 minute. Lingurați sucurile de tigaie peste șuncă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Scurgeți sucurile de tigaie într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se încălzește la fierbere; se reduce la foc mediu. Se amestecă 3 linguri de amidon de porumb în 3 linguri de apă rece până se omogenizează. Se amestecă în sucuri de tigaie, amestecând constant până se îngroașă. Se toarna sosul cald peste sunca si se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista