Bunica lui Gingersnap cookie-uri
Cookie-urile gingersnap ale bunicii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 60 de porții cu 63 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5376 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, scurtare, melasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Rețete similare includ Cookie-Uri, Cookie-Uri, și Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Cerneti faina, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si sarea intr-un bol de amestecare. Se amestecă amestecul pentru a se amesteca uniform și se cerne a doua oară într-un alt bol.
Așezați scurtarea într-un bol de amestecare și bateți până devine cremoasă. Bateți treptat zahărul alb. Bateți în ou și melasă întunecată. Cerneti 1/3 din amestecul de faina in amestecul de scurtare; se amestecă pentru a se amesteca bine. Cernem amestecul de făină rămas și amestecăm împreună până se formează un aluat moale. Scoateți cantități mici de aluat și rotiți-le în bile cu diametrul de 1 inch între mâini.
Rulați fiecare bilă în zahăr de scorțișoară și așezați-o la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt unsă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârfurile sunt rotunjite și ușor crăpate, aproximativ 10 minute. Răciți fursecurile pe un suport de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș.