Bunica lui Gingersnap cookie-uri

Bunica lui Gingersnap cookie-uri
Cookie-urile gingersnap ale bunicii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 60 de porții cu 63 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5376 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, scurtare, melasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Rețete similare includ Cookie-Uri, Cookie-Uri, și Cookie-Uri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cerneti faina, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si sarea intr-un bol de amestecare. Se amestecă amestecul pentru a se amesteca uniform și se cerne a doua oară într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Așezați scurtarea într-un bol de amestecare și bateți până devine cremoasă. Bateți treptat zahărul alb. Bateți în ou și melasă întunecată. Cerneti 1/3 din amestecul de faina in amestecul de scurtare; se amestecă pentru a se amesteca bine. Cernem amestecul de făină rămas și amestecăm împreună până se formează un aluat moale. Scoateți cantități mici de aluat și rotiți-le în bile cu diametrul de 1 inch între mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă întunecatăMelasă întunecată
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Rulați fiecare bilă în zahăr de scorțișoară și așezați-o la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârfurile sunt rotunjite și ușor crăpate, aproximativ 10 minute. Răciți fursecurile pe un suport de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista