Bunica e sufocat de pui
Bunica e sufocat de pui este un lactate gratuit felul principal. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 824 calorii, 49G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de pui, ulei vegetal, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mai bine decât bunicuța și puiul ușor și găluștele, Sandwich-uri de pui cu Brie, măr ras Granny Smith și Dijon-reducere balsamică pe Challah prăjită, și Pui Sufocat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul pentru prăjire. Condimentează bucățile de pui cu sare și piper după gust. Făinați puiul ușor de două ori. Aruncați puiul acoperit în ulei fierbinte încet pentru a preveni stropirile. Se prăjește până se rumenesc, aproximativ 12 până la 15 minute.
Între timp, fierbeți cartofii într-o oală mare cu apă clocotită. Când cartofii sunt moi, scoateți-l de pe foc. Salvați 'apa de cartofi'.
Când puiul este gata, scurgeți uleiul din tigaie și așezați cartofii în tigaie cu puiul. Turnați încet 'apa de cartofi' peste amestecul de tigaie.
Adăugați cuișoare întregi, acoperiți și fierbeți. Pe măsură ce amestecul se stabilește, își pregătește propriul sos în tigaie, deci cu cât fierbe mai mult, cu atât mai bine! Când consistența este pe gustul dvs., scoateți-o de pe foc și serviți.