Bun mănâncă friptură de curcan este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 722 calorii. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână băț de scorțișoară, rozmarin, ghimbir confiat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Bun Mănâncă Friptură De Curcan, Bun Mănâncă Friptură De Curcan, și Bun Mănâncă Curcan Tamales (Alton Brown 2009) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Începeți să dezghețați curcanul în frigider sau într-un răcitor păstrat la 38 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Toată Turcia
2
Combinați bulionul de legume, sarea, zahărul brun, boabele de piper, boabele de ienibahar și ghimbirul confiat într-un vas mare la foc mediu-mare. Se amestecă ocazional pentru a dizolva solidele și a aduce la fierbere. Apoi scoateți saramura de pe foc, răciți-o la temperatura camerei și dați-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienibahar
Stoc De Legume
Ghimbir Confiat
Zahăr Brun
Boabe De Piper
Saramură
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Combinați saramura, apa și gheața în găleata de 5 galoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Apă
Gheață
2
Așezați curcanul dezghețat (cu măruntaiele îndepărtate) cu pieptul în jos în saramură. Dacă este necesar, cântăriți pasărea pentru a vă asigura că este complet scufundată, acoperiți-o și puneți-o la frigider sau puneți-o într-o zonă rece timp de 8 până la 16 ore, întorcând pasărea o dată la jumătatea saramurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
3
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți pasărea din saramură și clătiți în interior și în exterior cu apă rece. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Apă
5
Așezați pasărea pe grătar într-o tigaie cu jumătate de foaie și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
Combinați mărul, ceapa, bățul de scorțișoară și 1 cană de apă într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la maxim timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Măr
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
7
Adăugați aromatice abrupte în cavitatea curcanului împreună cu rozmarinul și salvia. Puneți aripile sub pasăre și acoperiți pielea liberal cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Rozmarin
Toată Turcia
Aripi De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin
8
Prăjiți curcanul la cel mai scăzut nivel al cuptorului la 500 de grade F timp de 30 de minute. Introduceți un termometru cu sondă în cea mai groasă parte a sânului și reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Setați alarma termometrului (dacă este disponibilă) la 161 de grade F. O pasăre de 14 până la 16 kilograme ar trebui să necesite un total de 2 până la 2 1/2 ore de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
9
Lăsați curcanul să se odihnească, acoperit lejer cu folie sau un bol mare de amestecare timp de 15 minute înainte de a sculpta.