Bull Riders Toate Carne De Vită Chili

Rețeta Bull Riders All Beef Chili ar putea satisface pofta americană în aproximativ 8 ore și 30 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 234 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vinete, carne de tocană de vită, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de Toțiretete. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Bloody Bull, BULL ' s-Eye cele mai bune fasole gratar, și Bloody Bull Lupta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare până când începe să fumeze ușor.
Se toarnă uleiul de măsline și se înclină tigaia pentru a acoperi.
Adăugați cuburi de vită; gătiți și amestecați să se rumenească pe toate părțile. Când carnea este destul de rumenită, condimentează cu pudră de chili, oregano, boia și piper. Amestecați carnea de vită pentru a acoperi cu toate condimentele și continuați să rumeniți până când condimentele devin parfumate. Răzuiește toată carnea de vită din tigaie și într-un aragaz lent de 3 1/2 litru.
Turnați apa în tigaie și aveți grijă! Va sfârâi. Amestecați bulionul de vită și răzuiți toate bucățile de carne de vită și condimentați de pe fundul tigaiei. Când bulionul este dizolvat și fundul tigaiei este limpede, turnați lichidul în aragazul lent.
Amestecați vinetele și pasta de roșii în chili. Reglați cantitatea de lichid din aragazul lent, dacă este necesar, adăugând apă până când se află la 1/2 inch de sus.
Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 6 până la 8 ore sau la mare timp de 3 până la 4 ore. Căldura scăzută este preferată dacă aveți timp. Cu douăzeci de minute înainte de servire, cernem făina și amestecăm împreună cu sarea. Se lasă să se gătească până se îngroașă.
Serviți cu toppingurile preferate de chili.