Bull Riders Toate Carne De Vită Chili

Bull Riders Toate Carne De Vită Chili
Rețeta Bull Riders All Beef Chili ar putea satisface pofta americană în aproximativ 8 ore și 30 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 234 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vinete, carne de tocană de vită, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de Toțiretete. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Bloody Bull, BULL ' s-Eye cele mai bune fasole gratar, și Bloody Bull Lupta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare până când începe să fumeze ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă uleiul de măsline și se înclină tigaia pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați cuburi de vită; gătiți și amestecați să se rumenească pe toate părțile. Când carnea este destul de rumenită, condimentează cu pudră de chili, oregano, boia și piper. Amestecați carnea de vită pentru a acoperi cu toate condimentele și continuați să rumeniți până când condimentele devin parfumate. Răzuiește toată carnea de vită din tigaie și într-un aragaz lent de 3 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Turnați apa în tigaie și aveți grijă! Va sfârâi. Amestecați bulionul de vită și răzuiți toate bucățile de carne de vită și condimentați de pe fundul tigaiei. Când bulionul este dizolvat și fundul tigaiei este limpede, turnați lichidul în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Amestecați vinetele și pasta de roșii în chili. Reglați cantitatea de lichid din aragazul lent, dacă este necesar, adăugând apă până când se află la 1/2 inch de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 6 până la 8 ore sau la mare timp de 3 până la 4 ore. Căldura scăzută este preferată dacă aveți timp. Cu douăzeci de minute înainte de servire, cernem făina și amestecăm împreună cu sarea. Se lasă să se gătească până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Serviți cu toppingurile preferate de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate47
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista