Bulion De Pui De Bază

Bulion De Pui De Bază
Supa de pui de bază este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, mărar, cuișoare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Bulion De Pui De Bază, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Supă cu bile Matzo cu chiftele de pui și bulion de pui de casă.

Instrucțiuni

1
Scoateți mănușile din pui și rezervați-le pentru o altă utilizare. Clătiți bine puiul și tăiați tot excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
2
Tăiați puiul în 6 bucăți și puneți-le într-o oală mare de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți ceapa cu cuișoarele și puneți-le în oală, împreună cu toate ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați 12 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Aduceți la fierbere la foc mare, îndepărtând orice spumă care se ridică la vârf. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când puiul este fiert, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Scoateți bucățile de pui din oală. Dacă nu este o găină de tocană, care ar fi dură, rezervați carnea pentru o altă utilizare. Aruncați legumele mari și strecurați bulionul printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol. Reglați condimentele dacă este necesar. Lăsați bulionul să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
CondimenteCondimente
LegumeLegume
BulionBulion
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Dacă bulionul trebuie utilizat imediat, lăsați grăsimea să se ridice la suprafață; apoi degresați bulionul îndepărtând grăsimea cu o lingură de metal sau turnând bulionul printr-un separator de sos. Dacă nu este pentru utilizare imediată, transferați bulionul într-un recipient de depozitare și refrigerați-l, acoperit, până când stratul de grăsime s-a solidificat deasupra, 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SosSos
8
Îndepărtați grăsimea înainte de utilizare. Refrigerat, bulionul se va păstra până la 4 zile; congelat, până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate45
Revista