Bulion de legume restaurativ / o supă hrănitoare și demachiantă

Bulion de legume restaurative / o supă hrănitoare și de curățare ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 5. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 411 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 2324 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de kombu, ciuperci de shitake de ceașcă de la calibru, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Supă de legume cu fenicul, Ierburi și bulion de parmezan, Supă De Detoxifiere De Curățare, și pentru supa de linte hrănitoare.
Instrucțiuni
Tăiați gros legumele în bucăți uniforme.
Așezați toate ingredientele, cu excepția untului sau a uleiului de măsline, în aragazul lent și adăugați apa pentru a acoperi. Setați la 5 până la 6 ore la maxim sau la 10 până la 12 ore la minim. (Îl puteți fierbe mai mult timp pentru un bulion mai aromat și mai redus)(pentru a face pe plită) într-o oală mare , acoperiți legumele, ierburile și condimentele cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și abia fierbeți la foc mic timp de aproximativ 90 de minute.
Serviți așa cum este cu un strop de ulei de măsline sau unt de unt și sare suplimentară după gust.Strecurați lichidul printr-o strecurătoare cu plasă fină (puneți legumele deoparte). Sare după gust.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de refrigerare sau congelare.
Așezați legumele strecurate și aproximativ 1 cană/240 ml de bulion împreună într-un blender .
Adăugați o lingură de unt sau ulei de măsline și condimentați după gust cu sare și piper suplimentar. Se amestecă la mare până se lichefiază.Păstrați bulionul și supa până la o săptămână într-un recipient etanș la frigider sau congelați până la trei luni.