Bulgur Pilaf este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 5 porții. Această garnitură are 153 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați migdale, stafide, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, și Bulgur Pilaf.
Instrucțiuni
1
Puneți bulionul într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați bulgur. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se amestecă ceapa verde, stafidele și sarea; acoperiți și gătiți încă 5 minute sau până când bulgurul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă migdalele.