Bulgur Pilaf

Bulgur Pilaf
Bulgur Pilaf este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 5 porții. Această garnitură are 153 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați migdale, stafide, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, și Bulgur Pilaf.

Instrucțiuni

1
Puneți bulionul într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați bulgur. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se amestecă ceapa verde, stafidele și sarea; acoperiți și gătiți încă 5 minute sau până când bulgurul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MigdaleMigdale
StafideStafide
BulgurBulgur
SareSare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista