Buffalo Copane

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați butoaiele de bivol. Această rețetă servește 4. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 416 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, sare și piper, copane și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Buffalo Pui Copane, Buffalo Pui Copane, și Copane De Bivol De Pui Înnegrite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru pui: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Clătiți și uscați copanele.
Amestecați uleiul, pudra de chili, praful de usturoi și puțină sare și piper într-un bol mediu sau într-o pungă de plastic resigilabilă. Aruncați copanele în uleiul condimentat pentru a acoperi bine.
Coaceți copanele pe un suport de sârmă așezat pe o foaie de copt (astfel încât aerul circulă în jurul puiului) până când este foarte fraged și pielea este crocantă, 50 de minute.
Se amestecă împreună untul, sosul fierbinte și sosul BBQ într-un castron mare.
Aruncați copanele în sosul picant până când sunt bine acoperite.
Așezați copanele înapoi pe raft și continuați să coaceți încă 10 până la 15 minute.
Nota bucătarului: pentru un sos alternativ mai blând, bateți împreună 1 lingură de sirop de arțar, 1 linguriță de sos fierbinte, suc și coajă de 1 var, 1 cățel de usturoi, tocat și puțină sare și piper.