Budincă de pâine savuroasă cu cârnați și ciuperci
Budinca de pâine savuroasă cu cârnați și ciuperci necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 154 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână baghetă, sare, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budincă de pâine savuroasă cu spanac și ciuperci, Budinca de paine savuroasa cu ciuperci si parmezan, și Budincă de pâine savuroasă cu cârnați și Escarole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați o cutie de brioșă de 12 căni cu spray de gătit antiaderent și puneți-o deoparte.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu și sotati ciupercile.
Adăugați cârnații și amestecați la foc până se rumenesc și se fierbe.
Într-un castron mare amestecati împreună ouă, lapte, condimente italiene și sare și piper.
Adăugați pâinea cubată în amestecul de ouă și lăsați amestecul de ouă și pâine să stea cel puțin 30 de minute la frigider pentru a permite pâinii să absoarbă lichidul.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Scoateți amestecul de ouă din frigider, adăugați cârnații și ciupercile și amestecați pentru a combina. Puneți amestecul de budincă de pâine în cutiile de briose și coaceți până se fixează, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Scoateți budincile din conservele de briose pe un platou de servire și serviți. Rezervați 3 budinci pentru rețeta rotundă 2, mușcături de budincă de pâine savuroasă cu sos de muștar de mere.
Folosiți resturile din această rețetă pentru a face mușcături de budincă de pâine savuroasă cu sos de muștar de mere .