Budincă de pâine de vanilie de modă veche cu fructe de iarnă
Budinca de pâine de vanilie de modă veche cu fructe de iarnă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 323 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, stafide, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Budincă de pâine de vanilie de modă veche cu mure, Budinca De Vanilie De Modă Veche, și Salată de fructe de iarnă cu frișcă de vanilie.
Instrucțiuni
Răzuiește semințele din fasolea de vanilie; așezați semințele și fasolea într-o cratiță grea mică.
Turnați 2% lapte cu conținut scăzut de grăsimi în tigaie și gătiți la foc mediu-mic până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii tigaiei (nu fierbeți).
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească; aruncați fasolea de vanilie.
Combinați apa clocotită, fructele amestecate și stafidele într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie (nu se scurge).
Ungeți margarina topită peste feliile de pâine și așezați pâinea pe o foaie de copt.
Se coace la 350 timp de 10 minute sau până se prăjește ușor. Aranjați jumătate de pâine într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit, rupând felii de pâine pentru a se potrivi vasului, dacă este necesar. Lingură dedurizată fructe și înmuiere lichid peste pâine; top cu restul de pâine.
Combinați amestecul de vanilie-lapte, laptele evaporat și următoarele 5 ingrediente (lapte evaporat prin albușuri de ou) într-un bol mediu; amestecați bine cu un tel de sârmă.
Se toarnă peste pâine, apăsând ușor pentru a se umezi.
Acoperiți vasul și puneți-l într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 20 de minute sau până la setare.