Budincă De Pâine Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine Bourbon. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 521 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,51 USD pe porție. 288 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciabatta, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine Bourbon din New Orleans cu sos Bourbon, Budincă de pâine cu dovleac Bourbon cu sos Bourbon, și Budincă De Pâine Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți ușor un vas de copt de 9 x 13 inci.
Puneți pâinea într-un bol mare de amestecare și turnați jumătate și jumătate peste ea, aruncând-o ușor pentru a înmuia pâinea.
Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți crema.
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu.
Se ia de pe foc, se adaugă zahărul brun, zahărul granulat și vanilia și se amestecă până se combină bine și se omogenizează.
Într-un castron mediu, bateți ouăle, apoi adăugați amestecul de unt-zahăr, amestecând până se combină bine și se omogenizează.
Se toarnă amestecul de cremă peste pâine, aruncând ușor pentru a încorpora crema și amestecul jumătate și jumătate până se combină bine.
Se toarnă amestecul de pâine în vasul de copt pregătit și se întinde uniform.
Presărați stafidele deasupra și puneți-le ușor în budincă; asigurați-vă că lichidul acoperă pâinea. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu și coaceți timp de 55 de minute.
Scoateți folia și coaceți încă 10 până la 15 minute, până când budinca de pâine se rumeneste. Puneți budinca deoparte în timp ce pregătiți glazura.
Pentru a face glazura bourbon: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Se ia de pe foc și se adaugă zahărul bourbon și cofetarii, amestecând până se încorporează.
Adăugați smântâna și amestecați până se omogenizează.
Se toarnă glazura deasupra budincii de pâine și se lasă să stea 15 minute înainte de servire. Budinca de pâine se servește cel mai bine caldă, dar poate fi refrigerată, bine acoperită, până la 4 zile.