Budincă de portocale lipicioase și marsala
Budinca de portocale și marsala lipicioasă necesită în jur 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 500 de calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr auriu, madeira, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca de caramele lipicioase cu portocale de sânge, mandarină și CR Fromformme fra fra Grosche, Budinca De Caramel Lipicios, și Budinca De Caramel Lipicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți interiorul unui lighean de budincă de 1,2 litri. Dacă aburiți budinca pe plită, fierbeți fierbătorul și pregătiți o cratiță mare cu capac și o farfurie rezistentă la căldură.
Tăiați o foaie de folie și hârtie rezistentă la grăsime, ambele de aproximativ 30 cm lungime, și ungeți grăsimea.
Puneți 3 linguri de sirop în fundul bazinului.
Așezați 5 felii de clementină sau satsuma în partea de jos, suprapunându-se ca petalele. Într-un castron, bateți untul și zahărul până devin cremoase, apoi adăugați ouăle treptat, bătând tot timpul, până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați o lingură de făină dacă amestecul începe să se despartă. Sfat în pesmet și restul de făină, pliați până se combină, apoi adăugați toate ingredientele rămase și pliați din nou. Lingura se amestecă pe partea de sus a felii de fructe.
Adăugați felii rămase de clementină sau satsuma pe partea laterală a bolului în timp ce mergeți.
Pentru a găti pe plită, acoperiți cu rezistență la grăsime și folie și aburiți timp de 1 oră (vezi Know-how, mai jos). La cuptorul cu microunde, acoperiți cu folie alimentară, străpungeți o dată, apoi gătiți pe mediu timp de 12 minute. Pentru a verifica dacă este gata, introduceți o frigăruie în budincă; ar trebui să iasă curat.
Faceți siropul încălzind ingredientele într-o tigaie mică. Când budinca este gata, se dovedește și se servește ud cu sirop sau se lasă să se răcească și să se răcească până la 3 zile. Pentru a reîncălzi, acoperiți din nou cu folie și grăsime și aburiți timp de 30 de minute sau acoperiți cu folie alimentară și cuptor cu microunde pe mediu timp de 5 minute până când este fierbinte. Reîncălziți sosul la cuptorul cu microunde sau într-o tigaie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Budinca poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.