Budincă de orez violet cu curmale cu apă de trandafiri

Budincă de orez violet cu curmale cu apă de trandafiri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de orez violet cu curmale cu apă de trandafiri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți orez, jumătate și jumătate, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Budinca De Orez Cu Apa De Trandafiri, Budinca De Orez Cu Curmale, și Budinca De Orez Cu Caju Și Curmale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 pentru a pregăti orezul, aduceți apa și orezul la fiert într-o cratiță mică cu fundul greu. Reduceți temperatura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, dar încă ușor mestecat, aproximativ 30 de minute. Va rămâne puțină apă (nu se scurge).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
2 în timp ce orezul se gătește, pregătiți toppingul de curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Așezați curmalele tocate într-un castron mic și stropiți cu 2 lingurițe de apă de trandafiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați fâșiile de curmale într-un alt castron mic și stropiți cu restul de 1 linguriță de apă de trandafiri. Se amestecă curmalele în ambele boluri și se lasă deoparte, amestecând încă o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
3 pentru a termina, adăugați orezul jumătate și jumătate, zahărul, sarea, 1/2 linguriță de coajă de lămâie, băț de scorțișoară și vanilie. Reveniți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând de mai multe ori. Reduceți căldura pentru a menține o bulă blândă și gătiți, neacoperit, încă 15 minute, amestecând la fiecare câteva minute sau cam așa ceva. Consistența ar trebui să fie cremoasă, dar supă — amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Scoateți cratița de pe foc și scoateți bățul de scorțișoară. Se amestecă curmalele tocate și restul de 1/2 linguriță de coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
4 împărțiți budinca de orez între boluri sau cupe mici de desert individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Garnisiți cu câteva dintre fâșiile de curmale infuzate cu apă de trandafiri și serviți cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
DateDate
9
Pentru a începe: budinca de orez poate fi făcută cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Transferați budinca într-un castron mediu și lăsați să se răcească la temperatura camerei, amestecând de câteva ori. Acoperiți și răciți. Orezul va continua să absoarbă lichidul — poate fi necesar să adăugați un pic de lapte răcit sau jumătate și jumătate chiar înainte de servire pentru a-l slăbi. Păstrați benzile de curmale infuzate separate, acoperite cu folie de plastic și garnisiți budinca chiar înainte serving.To ușurați-l: folosiți lapte integral în loc de jumătate și jumătate pentru un tratament de zi cu zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
DateDate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Retipărit cu permisiunea de la cereale antice pentru mese moderne: rețete mediteraneene de cereale integrale pentru orz, Farro, Kamut, mămăligă, boabe de grâu și multe altele de Maria Speck. Text copyright 2011 de Maria Speck; fotografii Copyright 2011 de Sara Remington. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Maria Speck a crescut în Grecia și Germania înainte de a se muta în Statele Unite ca tânăr adult. Este scriitoare și jurnalistă și a contribuit la Gourmet, Saveur și Gastronomica, precum și la Marie Claire și elle. Cursurile sale populare de gătit din Cambridge, Massachusetts, se concentrează pe aromele și stilurile de gătit ale Mediteranei și pe crearea de mese inovatoare și delicioase cu cereale integrale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
OrzOrz
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
FarroFarro
KamutKamut
SpeckSpeck
12
adaugă note notele mele
13
editează notele mele
14
făcut
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista