Budincă de orez daneză (Risengrod)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca daneză de orez (Risengrod). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 253 de calorii. Această rețetă servește 3 și costă 37 de cenți per porție. Dacă aveți la îndemână unt, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: A Danish Loaf & Breadmaking la Jo Jo's Danish Bakery, Left over rice? Faceți budincă de orez și orez rămas? Faceți budincă de orez.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea mică, aduceți laptele, orezul și sarea la fiert. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 35-40 de minute sau până se îngroașă ușor, amestecând des.
Pune budinca în feluri de mâncare individuale.
Combinați zahărul și scorțișoara; se presara peste varfuri. Se punctează cu unt.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Budincă de orez în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.