Budincă de orez cu cireșe și stafide uscate
Budinca de orez cu cireșe uscate și stafide ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 205 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână vanilie, apă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budinca de orez cu scortisoara cu sos de cirese uscate, Budinca de orez cu scortisoara cu sos de cirese uscate, și Budincă de orez cu ciocolată albă cu sos de cireșe uscate.
Instrucțiuni
Aduceți apa cu sare la fiert într-o cratiță grea de 2 litri și amestecați orezul. Acoperiți tigaia și reduceți focul la minim, apoi gătiți până când apa este absorbită, aproximativ 15 minute. Se amestecă laptele și zahărul și se gătește la foc foarte mic, acoperit, până când amestecul seamănă cu o supă groasă, 50 de minute până la 1 oră.
Bateți împreună oul, albușurile de ou, vanilia, cardamomul și un vârf de sare.
Bateți aproximativ 1 cană de amestec de orez fierbinte în amestec de ouă, apoi amestecați amestecul în orezul rămas. Gatiti la foc mic (nu lasati sa fiarba), batand constant, pana cand un termometru cu citire instantanee Inregistreaza 170 F, 1 pana la 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă stafidele și cireșele.
Transferați budinca într-un vas de 2 litri sau 6 (8 uncii) ramekins și răciți, suprafața acoperită cu hârtie de ceară, până se răcește, dar nu rece, 1 până la 2 ore.
Fiecare porție conține aproximativ 192 de calorii și 2 grame de grăsime.