Budincă de orez caramelizată cu pere și stafide

Budincă de orez caramelizată cu pere și stafide
Budinca de orez caramelizat cu pere și stafide ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 355 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, sare, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca de orez cu stafide si scortisoara, Budincă de orez cu fistic, stafide și șofran, și Budincă de orez cu stafide și scorțișoară (Arroz Con Leche) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 7 ingrediente într-o caserolă de 3 litri. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole la amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
OrezOrez
3
Așezați vasul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 300, neacoperit, 2 1/2 ore sau până când orezul este fraged, amestecând ocazional. Aruncați bățul de scorțișoară și fasolea de vanilie; se amestecă smântâna. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Combinați perele și următoarele 4 ingrediente (pere prin băț de scorțișoară) într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute sau până se înmoaie. Aruncați bățul de scorțișoară. Lingură aproximativ 1/3 cană amestec de pere în partea de jos a fiecăruia dintre 8 (8 uncii) ramekins. Completați fiecare porție cu aproximativ 1/3 cană de budincă de orez. Chiar înainte de servire, presărați 1 lingură de zahăr peste fiecare porție. Ținând o torță de bucătărie la aproximativ 2 inci peste budinca de orez, încălziți zahărul, mișcând torța înainte și înapoi, până când zahărul este complet topit și caramelizat (aproximativ 45 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
PerePere
ZahărZahăr
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Serviți în 30 de minute. (Nu refrigerați sau caramelul se va topi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista