Budinci cu capac negru

Budinci cu capac negru
Budinci capac negru ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. Acest desert are 391 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr tos, sirop auriu, lapte și unt. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cap 'n Crunch Macarons cu umplutură de aluat pentru prăjituri Cap' n Crunch, Bomboane Cap, și Cupcakes Cu Capac De Absolvire.

Instrucțiuni

1
Unt ușor și făină 6 x 125ml forme de budincă nemetalice (consultați pașii făcând clic pe linkul din fotografia de mai sus). Împărțiți stafidele uniform între fiecare, apoi stropiți cu 2 lingurițe de sirop auriu. Puneți făina, untul, zahărul, ouăle și coaja de lămâie într-un robot de bucătărie și amestecați timp de 1-2 minute până se omogenizează. Dacă amestecul este puțin gros, se înmoaie cu lapte. Puneți amestecul de burete deasupra stafidelor, având grijă să nu le umpleți mai mult de jumătate sau se vor vărsa când sunt fierte. Acoperiți fiecare liber cu folie alimentară lăsând loc pentru expansiune, apoi străpungeți filmul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De AurSirop De Aur
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Cuptor cu microunde trei bureți la un moment dat la înălțime timp de 2-2 minute până când sunt fermi deasupra, înviați și se îndepărtează de părți sau aburiți timp de 30 de minute. Stați timp de 1 min. Între timp, încălziți niște sirop auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De AurSirop De Aur
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Desfaceți budincile și întoarceți-le pe farfurii.
4
Stropiți peste sirop și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista