Budinca Pădurea Neagră
Pădurea Neagră budinca ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 488 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați struguri, CR arrumme de cassis, cireșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 75 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Budincă Din Pădurea Neagră, Tort De Budincă Din Pădurea Neagră, și tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați un bazin de budincă de 1,5 litri cu ulei– dacă nu aveți un bazin de puddingbasin de 1,5 litri, folosiți unul mai mic și serviți orice fruct care nu se va potrivi pe lateral. Căptușițibazin cu un strat dublu de folie alimentară,deasupra bazinului din partea de sus.
Puneți murele, cireșele, strugurileși zahărul într-o cratiță cu 3 linguriapă. Acoperiți și încălziți ușor, amestecând ocazional, până când zahărul s-a topit și fructul este siropos.
Adăugați coacăzele și afinele, acoperiți și gătiți ușortimp de încă 2 minute până când fructul este doar înmuiat. Scoateți focul și răciți-l.Se strecoară fructele într-o strecurătoare setatăun castron. Se lasă 5 minute să se scurgă bine,apoi se amestecă cassis sau Ribena însucuri capturate. Tăiați crustele din felii de pâine și aruncați-le, pierzând cât mai puțin posibil. Apoi folosiți o perie de patiserie pentru a întinde puțin din sucul de fructe de pădurepe o parte a fiecărei felii.
Tăiați un cerc Din 1 felie (sau 2 semicercuri din 2 felii) care va acoperi cu grijă baza bazinului și împingeți sucul în jos.Rezervați niște pâine,astfel încât să aveți suficient pentru a acoperi partea superioară a ligheanului, apoi înjumătățiți feliile rămase în degete grase – tundeți la lungimea corectă pentru a alinia părțile laterale ale ligheanului. Apoi, cu sucul în jos,lucrați în jurul ligheanului, suprapunând ușor marginile pâinii și apăsându-le pentru a rămâne în loc, până când ligheanul este complet căptușit cu pâine. Patch orice lacune cu resturi.Rezervați câteva linguri de fructe pentru a servi, apoi lingurați restul în ligheanul căptușit cu pâine, strivind fructele în jos pentru a-l nivela. Rezervați 150 ml de sucuricu boabele rezervate, apoi turnați odihna în lighean, concentrându-vă pe turnându-l în jurul marginilor pentru a se înmuia în pâine. Jigsaw pâinea rezervatăacoperiți ușor partea superioară și sigilați fructele,de data aceasta așezându-l cu sucul în sus. În mod liberacoperiți vârful bazinului cu folie alimentară.Găsiți o farfurie mică care să se potrivească perfect în lighean, astfel încât să fie în contact cu budinca și adăugați 4 cutii x 400g pentru a o lăsa jos. Se răcește peste noapte cusucul servit și berries.To serviți, desfaceți și inversați bazinala o farfurie de servire cu buză pentru a ține orice suc. Ridicați ligheanul, ținând strâns filmul în jos în timp ce trageți pentru a vă ajuta să îl îndepărtați. Îndepărtați folia agățatăîn jurul budincii. Dacă aveți pete de pâine albă vizibile, puneți o lingură peste un suc pentru a-l colora. Puneți restul de fructe de pădure și suc pe partea superioară a burdufului și serviți cu cremă coagulată sau unică, dacă doriți.