Budinca De Vară

Budinca De Vară
Budinca de vară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 445 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, căpșuni, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Budinca De Vară, Budinca De Vară, și Budinca De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați o tigaie de pâine de 8 1/2 pe 4 1/2 pe 2 3/4 inci cu spray antiaderent. Tapetați tigaia pulverizată cu folie de plastic, asigurându-vă că o apăsați în colțuri și permițând o surplombare de 1 1/2 inch pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Într-o cratiță grea, nereactivă, combinați căpșunile, zahărul, sucul de lămâie și sarea la foc mediu-mic și gătiți, amestecând ocazional, până când căpșunile încep să renunțe la o parte din sucul lor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați murele și zmeura și continuați să gătiți până când toate fructele de pădure sunt moi și s-au rupt, formând un sos, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească pentru a se încălzi.
5
Tăiați crustele din brioșă și tăiați pâinea în 32 de felii. Fiecare felie va avea o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
6
Întindeți 1/2 cană de sos de fructe de pădure în fundul tigaiei pregătite. Câte o bucată, înmuiați brioșa în sosul din cratiță, saturând-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați bucățile de brioșă înmuiate în fructe de pădure în tigaie, formând un singur strat și o potrivire perfectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Întindeți 1/2 cană de sos de fructe de pădure deasupra brioșei. Repetați stratificarea, începând cu brioșa înmuiată în fructe de pădure, până când tigaia este plină, terminând cu sosul de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Acoperiți cu folia de plastic care depășește părțile laterale și așezați tigaia pe o foaie de copt. Acoperiți cu o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi peste tigaia de pâine și puneți o cutie mare de alimente sau altă greutate suficient de grea pentru a comprima budinca în a doua tigaie. Se da la frigider cel putin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
10
Pentru a desface budinca, îndepărtați greutatea și a doua tigaie, pliați înapoi folia de plastic și inversați tigaia pe o tăietură. Ridicați tigaia și îndepărtați cu grijă plasticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
11
Tăiați pâinea în 8 felii și așezați-o pe farfurii individuale. Se acoperă cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
12
Planificarea din timp: budinca poate fi făcută cu 2 zile înainte și păstrată la frigider. Desfaceți chiar înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista