Budinca De Vară
Budinca de vară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 445 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, căpșuni, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Budinca De Vară, Budinca De Vară, și Budinca De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie de pâine de 8 1/2 pe 4 1/2 pe 2 3/4 inci cu spray antiaderent. Tapetați tigaia pulverizată cu folie de plastic, asigurându-vă că o apăsați în colțuri și permițând o surplombare de 1 1/2 inch pe toate părțile.
Într-o cratiță grea, nereactivă, combinați căpșunile, zahărul, sucul de lămâie și sarea la foc mediu-mic și gătiți, amestecând ocazional, până când căpșunile încep să renunțe la o parte din sucul lor, aproximativ 10 minute.
Adăugați murele și zmeura și continuați să gătiți până când toate fructele de pădure sunt moi și s-au rupt, formând un sos, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească pentru a se încălzi.
Tăiați crustele din brioșă și tăiați pâinea în 32 de felii. Fiecare felie va avea o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Întindeți 1/2 cană de sos de fructe de pădure în fundul tigaiei pregătite. Câte o bucată, înmuiați brioșa în sosul din cratiță, saturând-o.
Așezați bucățile de brioșă înmuiate în fructe de pădure în tigaie, formând un singur strat și o potrivire perfectă.
Întindeți 1/2 cană de sos de fructe de pădure deasupra brioșei. Repetați stratificarea, începând cu brioșa înmuiată în fructe de pădure, până când tigaia este plină, terminând cu sosul de fructe de pădure.
Acoperiți cu folia de plastic care depășește părțile laterale și așezați tigaia pe o foaie de copt. Acoperiți cu o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi peste tigaia de pâine și puneți o cutie mare de alimente sau altă greutate suficient de grea pentru a comprima budinca în a doua tigaie. Se da la frigider cel putin 6 ore.
Pentru a desface budinca, îndepărtați greutatea și a doua tigaie, pliați înapoi folia de plastic și inversați tigaia pe o tăietură. Ridicați tigaia și îndepărtați cu grijă plasticul.
Tăiați pâinea în 8 felii și așezați-o pe farfurii individuale. Se acoperă cu frișcă.
Planificarea din timp: budinca poate fi făcută cu 2 zile înainte și păstrată la frigider. Desfaceți chiar înainte de servire.