Budinca De Pâine Cu Scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu scorțișoară. O porție conține 222 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 64 de cenți pe porție. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați dice scortisoara challah, nuci, zahăr granulat plus 1 lingură și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Pâine Cu Scorțișoară, Budinca De Pâine Cu Scorțișoară, și Budincă de pâine cu scorțișoară cu sos Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F și aranjați un suport în mijloc.
Bateți împreună laptele, smântâna, ouăle, 1/2 cană de zahăr, lichiorul, vanilia și sarea într-un bol mediu până când oul este rupt și amestecul este neted. Distribuiți uniform pâinea și nucile într-un vas de copt de 2 litri, turnați amestecul de cremă peste pâine și lăsați să se înmoaie cel puțin 15 minute.
Între timp, aduceți aproximativ 8 căni de apă la foc mic la foc mediu-mare.
Distribuiți uniform restul de 1 lingură de zahăr peste budinca de pâine. Setați vasul de copt umplut într-o tigaie mai mare și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de copt.
Coaceți până când crema este setată și blatul este ușor rumenit, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Scoateți din Baia de apă și lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.
Se servește cald, la temperatura camerei.