Budinca De Pâine Cu Condimente De Dovleac
Budinca de pâine cu condimente de dovleac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 438 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lapte, zahăr, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Budinca de pâine cu dovleac și condimente, Cupcakes Cu Budincă De Condimente De Dovleac, și Tort De Budincă Cu Condimente De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați pâinea cu condimente de dovleac în cuburi de 1/2 inci cu un cuțit zimțat.
Răspândiți cuburile într-un singur strat pe un jeleu ușor unsă.
Coaceți la 400 timp de 11 până la 14 minute sau până când sunt ușor prăjite.
Scoateți cuburile din cuptor; deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Bateți împreună ouăle, gălbenușurile de ou, 1/2 cană de zahăr, dovleacul, coaja de lămâie și sarea într-un bol mare de amestecare până se amestecă bine.
Bateti in lapte si 1 1/2 cani frisca pana se amesteca.
Adăugați cuburi de pâine prăjită de dovleac în amestecul de cremă, amestecând ușor pentru a umezi uniform.
Lăsați să stea 20 de minute.
Ungeți un vas de copt de 11 x 7 inci.
Se toarnă amestecul de budincă de pâine în vasul de copt, răspândindu-se uniform; se presară cu restul de 2 linguri de zahăr.
Se toarnă apă fierbinte de la robinet la o adâncime de 3/4 inch într-o tigaie de prăjire.
Puneți tava de prăjire în cuptor.
Așezați vasul de copt care conține budincă de pâine în centrul tăvii de prăjire.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute sau până când este setat în centru.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Serviți cald cu frișcă sau înghețată.