Budinca De Placinta Cu Dovleac

Budinca De Placinta Cu Dovleac
Budinca de plăcintă cu dovleac necesită aproximativ 6 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă servește 8. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Această rețetă de la Taste Of Home necesită extract de vanillan, topping biciuit, dovleac solid și condiment de plăcintă cu dovleac. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunoștinței eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budinca De Placinta Cu Dovleac, Plăcintă Cu Dovleac Cu Budincă, și Budinca De Placinta Cu Dovleac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transfer la un 3-qt. aragaz lent acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 6-7 ore sau până când un termometru citește 160 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Serviți în boluri cu topping bătut, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Budinca poate fi asociată cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca Titus Zinfandel. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Titus Zinfandel
Titus Zinfandel
Din punct de vedere vizual, acest vin are un impact la fel de mare ca și profilul aromei, cu un miez purpuriu regal superb opac, care dă loc unei margini roșii rubinie clare. Ovăzul prăjit și notele de zahăr brun se învârt în jurul merisorului suculent-zmeură pe nas, care amintește de un crocant tocmai ieșit din cuptor, urmat de reducerea balsamică a căpșunilor, petală slabă de trandafir și doar un indiciu al șei. Pe toastul Palatului, stejarul și căpșunile macerate sunt încoronate de o panglică înaltă și strălucitoare de caramel și îmbrăcate în mere roșii delicioase și bomboane de pepene verde. Este lung și se sprijină pe palat, cu un corp mediu și un finisaj veșnic care arată o ageabilitate considerabilă în taninuri.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista