Budinca De Orez Negru
Budinca de orez negru este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 12 porții. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de orez, proaspăt, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare sunt Budinca De Orez Negru, Budincă De Mic Dejun Cu Orez Negru, și Budincă de orez cu nucă de cocos alb-negru.
Instrucțiuni
Așezați orezul alb-negru într-o strecurătoare fină și clătiți bine sub apă curentă rece până când apa curge limpede.
Așezați orezul într-o tigaie de 2 până la 3 litri și adăugați 5 căni de apă. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când orezul este fraged pentru a mușca, amestecând ocazional, 18 până la 20 de minute. Dacă orezul începe să se lipească, amestecați puțin mai multă apă.
Se amestecă zahărul și 1/4 cană de apă fierbinte. Se amestecă în orez.
Se adaugă sare după gust.
Serviți budinca de orez caldă sau la temperatura camerei. Puneți budinca în pahare cu tulpină sau boluri mici. Se amestecă laptele de cocos și se toarnă în mod egal peste porții. Completați fiecare porție cu fructe și o lingură mică de înghețată de nucă de cocos.