Budinca De Orez Cu Ghimbir De Dovleac
Această rețetă servește 10 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, orez, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Budincă De Pâine Cu Dovleac-Ghimbir, Prăjituri Cu Budincă De Dovleac Cu Ghimbir, și Budinca De Orez Brun Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Aranjați fiecare bucată de dovleac, tăiată cu fața în sus, pe o foaie de folie. Completați fiecare cu 1/2 lingură de unt și 1 linguriță de zahăr granulat. Înfășurați separat în folie și coaceți, tăiați părțile în sus, într-o tigaie superficială până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Deschideți folia și răciți ușor dovleacul, apoi scoateți carnea într-un robot de bucătărie și pur și simplu până se omogenizează.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Încălziți orezul, sarea, 4 căni de lapte și restul de 2/3 cană de zahăr granulat într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc moderat, amestecând, până când este foarte fierbinte.
Transferați într-un castron mare de metal așezat peste o cratiță mare cu apă clocotită (sau la un cazan dublu) și gătiți la foc mic, acoperit, amestecând ocazional, până când orezul este fraged și cea mai mare parte a laptelui este absorbită, 1 până la 1 1/4 ore. (
Adăugați mai multă apă fierbinte în cratiță, dacă este necesar.)
Scoateți tigaia de pe foc și păstrați orezul cald, acoperit.
Se amestecă ușor gălbenușurile într-un castron mare, apoi se amestecă în vanilie, ghimbir, 1 1/3 cești de dovleac pur aproxume (restul de rezervă pentru o altă utilizare) și restul de lapte. Se amestecă treptat orezul cald, apoi se toarnă amestecul într-un vas de copt superficial, rezistent la flacără, de 2 litri (nu Sticlă). Puneți vasul de copt într-o tigaie și coaceți budinca într-o baie de apă fierbinte, neacoperită, în cuptor până la set, 50 de minute până la 1 oră.
Dacă caramelizați budinca, presărați uniform cu zahăr turbinado, apoi mutați flacăra suflantei uniform înainte și înapoi peste zahăr până când zahărul este topit și caramelizat.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Dovleacul poate fi copt și purificat cu 2 zile înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit.* Budinca poate fi coaptă (dar nu caramelizată) cu 1 zi înainte și răcită, descoperită, apoi răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de caramelizare sau servire.