Budinca De Orez Cu Caise
Această rețetă servește 8 și costă 3,41 USD pe porție. O porție conține 1202 calorii, 3G de proteine, și 119g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați caise, procente de grăsime, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Budinca De Orez Cu Caise Persane, Budincă de orez cu caise și portocale, și Caise Orez Budinca Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea acoperită, aduceți orezul, laptele, caisele, ștergătoarele de vanilie și coaja de lămâie la foc mic la foc mediu. Reduceți imediat focul la cât mai scăzut posibil, acoperiți bine și fierbeți ușor, amestecând ocazional, până când orezul este foarte fraged, 20 până la 25 de minute. Opriți căldura. Se amestecă gălbenușurile de ou în amestecul de orez fiert și se amestecă doar până se îngroașă, 1 până la 2 minute. Se amestecă zahărul.
Se toarnă budinca de orez în ramekins sau cupe de desert și se lasă să se răcească. Acoperiți bine cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 2 ore sau până când este gata de servit, până la 24 de ore.