Budinca de orez a mamei Callie

Budinca de orez a mamei Callie
Budinca de orez a mamei Callie este o fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 620 calorii. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați unt, fasole de vanilie, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nu Budinca de banane a mamei, Nu Budinca de banane a mamei, și Budinca de banane a mamei Daisy.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță mare, amestecați laptele, orezul, zahărul, fasolea de vanilie și semințele, ienibaharul și sarea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Lăsați să fiarbă timp de 45 de minute, amestecând frecvent și având grijă să nu ardeți laptele. Odată ce orezul este fraged și budinca s-a îngroșat, opriți focul și îndepărtați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Într-o tigaie grea, topiți untul și adăugați zahăr brun la foc mic. Se amestecă pentru a topi zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați banane feliate și continuați să sotati până când sunt moi și acoperite cu amestecul de zahăr și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Lingurați budinca pentru a servi Boluri și acoperiți cu toppingul cald de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista