Budinca De Halloween
Budinca de Halloween ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 408 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați betty orange gel food color, amidon de porumb, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Beat fantomatic înghițitură budinca fotografii-Oda mea de Halloween budinca cupe, Budinca De Halloween Cu Ciocolata, și Parfum De Budincă Boo-Delicii De Halloween pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți 2 căni de lapte până la fierbere.
Se ia de pe foc; se adauga ciocolata neagra, amestecand cu sârmă măturică până la omogenizare. Pune deoparte.
Într-un castron mic, amestecați zahărul granulat, cacao, amidonul de porumb și scorțișoara. Se amestecă restul de 1/4 cană de lapte.
Adăugați amestecul de cacao în amestecul de ciocolată topită în cratiță, bătând până se omogenizează bine.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Reduceți căldura; fierbeți 1 minut.
În castron mediu, bateți ouăle cu sârmă. Bateți încet în aproximativ 1 cană de amestec de ciocolată.
Se adaugă la amestecul de ciocolată rămas în cratiță; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia.
Transferați budinca într-un castron mare. Se răcește 15 minute. Acoperiți partea superioară a budincii cu folie de plastic pentru a preveni formarea pielii. Se dă la frigider 2 ore sau până se răcește.
Într-un castron mediu, bateți frișca, zahărul pudră și culoarea alimentelor cu mixerul electric la viteză medie până se formează vârfuri moi.
Scoateți budinca din frigider. Bateți budinca până se omogenizează. Cu spatula de cauciuc, pliați amestecul de frișcă în budincă pentru un efect învârtit.