Budinca De Caramel Lipicios
Budinca de caramel lipicios ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 448 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime. Un amestec de făină de tort cu auto-creștere, plus zahăr brun suplimentar, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port, și Budinca de caramel lipicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină o tigaie rotundă de 8 pe 2 inci.
Fierbeți curmalele în 1 cană de apă într-o cratiță grea de 1 litru, acoperită, până la moale, aproximativ 5 minute.
Lăsați să stea, acoperit, la foc 5 minute.
Bateți împreună 1 baton de unt și 1/4 cană de zahăr brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 4 minute. Bateți în ou până se combină.
Adăugați făină și 1/8 linguriță de sare și amestecați la viteză mică până când se combină.
Adăugați curmale și amestecați până când se combină bine.
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, aproximativ 30 de minute.
Între timp, topiți untul rămas într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat și amestecați zahărul brun rămas, 1/3 cană de apă și un vârf de sare. Se fierbe la foc moderat, neacoperit, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă și sosul se reduce la aproximativ 1 1/4 căni, 2 până la 8 minute.
Se ia de pe foc și se acoperă.
Transferați budinca în tigaie într-un raft și trageți peste tot la intervale de 1 inch cu un bețișor. Se toarnă treptat jumătate de sos cald uniform peste budinca fierbinte.
Lăsați să stea până când aproape tot sosul este absorbit, aproximativ 20 de minute.
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei. Inversați o farfurie peste budincă și inversați budinca pe farfurie.
Se toarnă sosul cald rămas peste budincă și se servește imediat.
Budinca, înmuiată cu jumătate de sos, poate sta la temperatura camerei până la 2 ore. Reîncălziți în tigaie într-un cuptor de 300 km f 10 minute. Sosul rămas cald înainte de a turna peste budincă.