Budinca De Caramel Lipicios

Budinca De Caramel Lipicios
Budinca de caramel lipicios ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 448 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime. Un amestec de făină de tort cu auto-creștere, plus zahăr brun suplimentar, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port, și Budinca de caramel lipicios pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină o tigaie rotundă de 8 pe 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Fierbeți curmalele în 1 cană de apă într-o cratiță grea de 1 litru, acoperită, până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lăsați să stea, acoperit, la foc 5 minute.
4
Bateți împreună 1 baton de unt și 1/4 cană de zahăr brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 4 minute. Bateți în ou până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Adăugați făină și 1/8 linguriță de sare și amestecați la viteză mică până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
6
Adăugați curmale și amestecați până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
7
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie
8
Între timp, topiți untul rămas într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat și amestecați zahărul brun rămas, 1/3 cană de apă și un vârf de sare. Se fierbe la foc moderat, neacoperit, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă și sosul se reduce la aproximativ 1 1/4 căni, 2 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc și se acoperă.
10
Transferați budinca în tigaie într-un raft și trageți peste tot la intervale de 1 inch cu un bețișor. Se toarnă treptat jumătate de sos cald uniform peste budinca fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
TigaieTigaie
11
Lăsați să stea până când aproape tot sosul este absorbit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
12
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei. Inversați o farfurie peste budincă și inversați budinca pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
13
Se toarnă sosul cald rămas peste budincă și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
1
Budinca, înmuiată cu jumătate de sos, poate sta la temperatura camerei până la 2 ore. Reîncălziți în tigaie într-un cuptor de 300 km f 10 minute. Sosul rămas cald înainte de a turna peste budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista