Budinca De Caramel

Budinca De Caramel
Budinca Butterscotch este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 275 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți amidon de porumb, extract de vanillan, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Caramel, Budinca De Caramel, și Budinca De Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, de preferință unul cu un pic de gură pe el, bateți împreună 1/2 cană de lapte, gălbenușurile de ou, zahărul brun și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Adăugați un vârf de sare dacă desired.In o cratiță grea și uscată, încălziți restul de 2 1/2 căni de lapte pe mediu până când începe să buleze în jurul părților laterale. Folosind o măsură de jumătate de cană, scoateți o jumătate de cană de lapte fierbinte și amestecați-o în amestecul de gălbenușuri de ou; repetați de două ori, măsurând aproximativ laptele de cupă de la km și amestecându-l în amestecul de gălbenușuri de ou.Acum turnați gălbenușul de ou / amestecul de lapte fierbinte înapoi în cratiță cu laptele fierbinte rămas. Păstrați căldura la mediu și gătiți, amestecând foarte des, până când începe să se îngroașe și să fiarbă. Se fierbe, amestecând constant, timp de două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Lăsați să se răcească aproximativ un minut, apoi adăugați extract de vanilie. Se strecoară într-un castron. Dacă nu aveți o strecurătoare și nu vă deranjează câteva bulgări, puteți sări peste acest pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Așezați o foaie de hârtie de ceară peste vasul cu budincă și lăsați-o să se răcească la temperatura camerei câteva minute sau până când vă simțiți încrezători că este suficient de rece pentru a pune la frigider fără a vă încălzi frigiderul. Se răcește aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista